Клименко розповів, що його син мобілізувався до армії
Клименко розповів, що його син мобілізувався до армії

Клименко розповів, що його син мобілізувався до армії

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко поінформував, що його єдиний 27- річний син мобілізувався до війська.

Про це він сказав у інтерв’ю Радіо Свобода, передає Укрінформ.

«Мій син, коли йому виповнилось 27 років у лютому, одразу мобілізувався. Самостійно, без повістки він пішов у ТЦК. Це було до схвалення закону (про мобілізацію – ред.). Ми ще не знали, які будуть зміни в правилах медичного відбору. Він готувався до цього, чесно кажучи, йому важко було з цього вільного життя більш-менш переходити в це життя, в яке він зараз попав», – зазначив Клименко.

Раніше, влітку минулого року, міністр внутрішніх справ заявив, що його єдиний син перебуває в Києві, працює інженером, однак не може служити в армії через слабкий зір – мінус 9.

Але, за словами глави МВС, упродовж останнього року в нього з сином були «достатньо тривалі розмови» на тему того, що відбувається в країні. Він зазначив, що спочатку вони з сином розмовляли про те, що відбувається в країні і що їм усім, можливо, коли потрібно буде, треба йти до війська.

«І він рішення прийняв самостійно. Я йому сказав, що «це буде тільки твоє самостійне рішення». Він попав у колектив тих людей, які мали досвід бойових дій, частина тих людей. І його почали хлопці за собою «тягнути» в навчанні, і адаптація в нього пройшла. Я надіюся, що вона пройшла», – сказав Клименко.

Як повідомлялося, 29 вересня 2023 року тодішній очільник РНБО Олексій Данілов поінформував, що два його сини служать у ЗСУ.

Фото архівне

Теги по теме
Вооруженные силы Украины Дети
Источник материала
loader
loader