30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Почніть їх їсти вже зараз: що потрібно знати про бразильські горіхи
Почніть їх їсти вже зараз: що потрібно знати про бразильські горіхи

Почніть їх їсти вже зараз: що потрібно знати про бразильські горіхи

Бразильські горіхи містять низку вітамінів та мінералів. Вони забезпечують організм антиоксидантами та зменшують запалення. Ба більше Горіхи можуть покращити рівень цукру в крові.

Про це повідомили в health. Експерти зауважили, що в бразильських горіхах міститься селен.

Користь споживання бразильських горіхів

Вміст антиоксидантів

Селен важливий для імунної системи та здоровʼя щитоподібної залози. Проте варто памʼятати, що для покращення щитоподібної залози варто не лише споживати горіхи, але й звернути увагу на кишківник, рівень кортизолу та регуляцію глюкози.

Завдяки антиоксидантам бразильські горіхи можуть знизити ризик кількох захворювань. Зокрема, також селен допомагає зменшити окислювальний стрес.

Зменшення запалення

Селен може зменшити запалення в організмі. Тоді як хронічне запалення може збільшити ризик раку, діабету та серцевих захворювань.

Покращення когнітивного здоровʼя

Селен та Елагова кислота можуть підтримувати когнітивне здоровʼя та захистити мозок. Тоді як низький рівень селену може сприяти захворюванням, які негативно впливають на мозок, йдеться про хворобу Альцгеймера. 

Покращення контролю рівня цукру в крові

Селен може покращити чутливість до інсуліну, знищуючи рівень цукру в крові в людей з діабетом другого типу.

Раніше OBOZ.UA розповідав про перекуси, які допоможуть скинути вагу.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом