Найкорисніший трюк для схуднення, крім харчування та тренажерів
Найкорисніший трюк для схуднення, крім харчування та тренажерів

Найкорисніший трюк для схуднення, крім харчування та тренажерів

Один з методів схуднення передбачає скидання зайвих кілограмів, вживаючи смузі. Для приготування поживного смузі, який також може допомогти вам зменшити талію, важливо зберегти низький вміст цукру.

Як пише видання Eat This Not That, під час спеціального дослідження групі дорослих людей із ожирінням замінювали сніданок і вечерю на смузі з високим вмістом білка. Приблизно через три місяці, без фізичних вправ і обмежень щодо того, що ще вони могли їсти, учасники втратили до 8 кілограмів і повідомили про значне покращення "фізичного функціонування, загального здоров’я, життєвої сили та психічного здоров’я.

Чорничний смузі Dazzler

Харчова цінність 254 калорії, 7 г жиру, 19 г вуглеводів (4 г клітковини, 10 г цукру), 20 г білка. Замість того, щоб розпочинати вихідний день із чорничного кексу з 460 калоріями, зробіть собі послугу та скуштуйте смузі з чорницею. Блакитний напій не тільки містить майже половину калорійності та втричі більше містить білка (завдяки мигдальному маслу, мигдальному молоку та білковому порошку), але й чорниця у смачному смузі є чудовим джерелом клітковини, калію та антиоксидантів, які може уповільнити процес старіння.

Сендвіч-смузі з арахісовим маслом

Харчова цінність 255 калорій, 12 г жиру, 14 г вуглеводів (4 г клітковини, 9 г цукру), 25 г білка. Якщо вам хочеться з’їсти сендвіч під час обіду, виберіть смузі Peanut Butter Sandwich від Zero Belly Smoothies замість класичного. Цей смачний смузі не тільки заощадить понад 100 калорій, забезпечуючи менше жиру. Хоча джерелом білка в бутерброді Subway є ціла купа нездорового м’яса, смузі отримує свої 25 г білка з мигдального молока, арахісу масло і протеїновий порошок.

Смузі з капусти кале

Харчова цінність 301 калорія, 12 г жиру, 19 г вуглеводів (6,5 г клітковини, 3,4 г цукру), 30 г білка. Замовте собі салат замість сендвічів із куркою, віддаючи перевагу зелені. Адже смузі має більш ніж на 200 калорій менше, ніж салат, і він трохи солодкий завдяки манго, багатому на вітамін С. Водночас капуста має високий вміст клітковини, білка та багате джерело поживної речовини сульфорафану.

Смузі з куркумою

Харчова цінність 293 калорії, 3 г жиру, 43 г вуглеводів (6 г клітковини, 26 г цукру), 27 г білка. Цей смузі містить менше 300 калорій і трохи менше жиру, ніж у Біг Мак. Куркума смузі може бути найпотужнішим протизапальним продуктом у арсеналі природи завдяки своїй унікальній активній речовині, куркуміну, і вона ідеально поєднується з тропічними фруктами, такими як ананас, який також відіграє головну роль у цьому поживному напої.

Раніше OBOZ. UA розповідав про 5 кращих протеїнових коктейлів для набору ваги.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом