У Києві розпочався Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи
У Києві розпочався Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи

У Києві розпочався Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи

У Києві сьогодні розпочався Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи.

Про це повідомила координаторка безпекового треку експертної мережі Кримської платформи Аліна Фролова, передає кореспондент Укрінформу.

“Хотіла вас привітати на відкритті Третього міжнародного форуму експертної мережі Кримської платформи. У нас зареєстровано більше 120 людей, які мають прийти і доєднатися до нас у залі і більше 200 експертів - онлайн. Тож цього року буде черговий рекорд, що свідчить, що тема Криму, Чорного моря стала популярною, нею цікавляться”, - сказала вона.

Фролова зауважила, що Кримська платформа складається з трьох вимірів: урядового, експертного, парламентського. І ці виміри, за її словами, будуть присутні на панельних дискусіях, у вітальних словах під час форуму.

У Києві розпочався Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи - Фото 1 Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

“Ми з вами перебуваємо в режимі марафону. Нам треба пройти гідно цю дистанцію, докласти зусиль, щоб ні тема Криму, ні Чорного чи Азовського морів не зникла з порядку денного. Щоб ми не лише працювали над викликами сьогодення, а й думали, як буде влаштований світ, Україна, як відбуватиметься реінтеграція”, - наголосила спікерка.

Як повідомлялося, Третій міжнародний форум експертної мережі Кримської платформи відбудеться у форматі дводенної експертної події. Перший день включає панелі, присвячені викликам національного рівня та проблематиці захисту прав корінних народів, панелі другого дня присвячені викликам міжнародного рівня.

Источник материала
loader
loader