Зеленський зробив заяву щодо роботи УДО
Зеленський зробив заяву щодо роботи УДО

Зеленський зробив заяву щодо роботи УДО


Управління потребує модернізації структури та роботи, щоб забезпечити відповідність вимогам воєнного часу, – зазначив Зеленський.

Головним завдання нового керівника Управління державної охорони України Олексія Морозова є забезпечення, щоб в УДО працювали виключно патріотично налаштовані професіонали, які повʼязують свою долю виключно з Україною. Про це президент Володимир Зеленський.

За його словами, управління потребує модернізації структури та роботи, щоб забезпечити відповідність вимогам воєнного часу.

“У нового керівника управління є карт-бланш на зміни. Потрібні нові підходи до роботи з особовим складом – без радянщини. Потрібне підвищення рівня бойової та мобілізаційної готовності особового складу й нові підходи до рекрутингу кадрів для управління”, – заявив президент.

Він додав, що також потрібно вдосконалення матеріально-технічної та навчальної баз УДО, зокрема має бути створений власний навчальний полігон управління. На базі Інституту Управління державної охорони України потрібен сучасний спеціалізований Центр підготовки фахівців безпеки.

“І, звичайно, управління має бути очищене від усіх, хто обирає для себе не Україну або дискредитує УДО. Ваше завдання – це безпека ключових інституцій нашої держави. Я дякую всім, хто виконує це завдання абсолютно сумлінно”, – зазначив Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів кадрові перестановки в Управлінні державної охорони (УДО). Зокрема, в структурі з’явилося два заступники начальника.



Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом