30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 продуктів, які вам слід додати до свого раціону: як позбутись від жиру на животі
5 продуктів, які вам слід додати до свого раціону: як позбутись від жиру на животі

5 продуктів, які вам слід додати до свого раціону: як позбутись від жиру на животі

Зайвий об’єм на животі — це проблема, яку важко вирішити за короткий час. Проте, певні продукти у раціоні здатні не лише насичувати організм, а й знижувати рівень жирових відкладень, включаючи ті, що знаходяться на животі. 

У цьому прагненні важливо збалансувати раціон відповідними продуктами та споживати багато овочів, що є відмінним джерелом клітковини. Які продукти здатні допомогти худнути та боротись з жиром на животі, розповіли в Eat This, Not That

Кіноа 

Кіноа — це цільне зерно, що багате на клітковину та білок. Цей продукт ідеально підходить для тих, хто планує позбутись від жиру на животі. Кіноа відмінно сприяє зменшенню абдомінального жиру та зниженню рівня тригліцеридів у крові у людей з надмірною вагою або ожирінням.

Кисломолочний сир 

Сир — це чудовий продукт, який має у своєму складі високий вміст білка та низьким вмістом жиру. З цього продукту можна приготувати багато солоних та солодких закусок та страв, які ідеально підходить для раціонів, направлених на схуднення.

Чорні боби 

Для зменшення жиру на животі вам не обійтись без продуктів, що містять клітковину. Чорна квасоля є ідеальним джерелом цієї речовини та білка, що допомагає худнути та попереджати набору зайвих кілограмів.

Тунець 

Консервований, свіжий та заморожений тунець, містить високу концентрацію білка та здорового жиру. Цей продукт чудово доповнює раціон, покращує стан здоров’я та запобігає ожирінню. 

Зелений чай 

Зелений чай відомий своїми властивостями спалювання жиру. Така дія обумовлена вмістом катехіну у складі чаю, який стимулює метаболізм та сприяє окисленню жиру. Крім того, чай містить кофеїн, який додає термогенного ефекту, що сприяє ефективній втраті жиру на животі.

РанішеOBOZ.UA розповів, які шкідливі звички сприяють накопиченню жиру на животі. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом