Звільнення 90 українців з російського полону: СБУ показала ексклюзивне відео
Звільнення 90 українців з російського полону: СБУ показала ексклюзивне відео

Звільнення 90 українців з російського полону: СБУ показала ексклюзивне відео

Варто зазначити, що внаслідок обміну було повернуто 52 захисники "Азовсталі". Однак, на жаль, не було жодного азовця.

Як виглядав обмін 90 українських полонених

У Службі безпеки зазначили, що повернення 90 українських військовополонених додому – це результат роботи Об'єднаного центру з координації пошуку та звільнення військовополонених, який виконав рішення Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Життя кожного українця – найвища цінність!
– зауважили в СБУ.

Ексклюзивне відео з обміну 90 українських полонених / Відео СБУ

Представники служби також підкреслили, що працюють над тим, щоб виконати доручення президента України й повернути з полону кожного українця.

Що відомо про нове повернення українських полонених

  • Володимир Зеленський ввечері 25 червня написав, що Україна змогла повернути додому ще 90 військовополонених. Серед них були воїни Нацгвардії, ВМС, армії, тероборонці, прикордонники.
  • Глава Офісу Президента Андрій Єрмак також повідомив, що серед повернутих військовополонених також були і захисники Маріуполя, зокрема заводу "Азовсталь". Також були і полонені українці з ЧАЕС.
  • Асоціація родин захисників "Азовсталі" зазначила, що серед повернутих захисників немає бійців бригади "Азов". Окрім того, у коментарі 24 Каналу співорганізаторка асоціації Ганна Науменко пояснила, що група обурена тим, що на фото у звільнених бійців є прапор Фортеця Азовсталь з першим шевроном "Азову".
Теги по теме
СБУ Украинцы в плену РФ
Источник материала
loader
loader