Неймар і компанія влаштували шалені покерні розбірки за сотні тисяч доларів – скандальне відео
Неймар і компанія влаштували шалені покерні розбірки за сотні тисяч доларів – скандальне відео

Неймар і компанія влаштували шалені покерні розбірки за сотні тисяч доларів – скандальне відео

Суперниками Неймара були одразу два ексчемпіони світу з боксу, Раян Гарсія та Кріс Юбенкс-молодший, зірка НБА Джиммі Батлер, найпопулярніший стрімер у світі, кіберспортсмен Ninja, одіозні гульвіси Ден Білзерян і Ален Кітінг та інші. Грали у Безлімітний Холдем з блайндами 50/100 доларів. Від такого складу учасників фани очікували яскравого видовища і гравці не розчарували.

Ми вже розповідали про роздачу, де Неймар і Кітінгвісім разів крутили рівер і футболіст обібрав опонента ледь не до нитки. Втім, не в кожному розіграші бразильцю так щастило. Банк у понад 170 тисяч доларів поїхав до Джиммі Батлера у роздачі, де Неймар упіймав тріпс четвірок і флеш-дро, проте, у зірки Маямі Хіт виявився готовий фул-хаус.

Батлер виграє банк у Неймара: дивіться відео

Навіть у такій компанії виділитися одіозною поведінкою зумів боксер Раян Гарсія, який не так давно сенсаційно переміг кривдника Василя Ломаченка Девіна Хейні. Згодом, щоправда, Гарсія здав позитивний тест на допінг, а ще у соцмережах зізнався у любові до наркотиків та алкоголю. Реакція ж Раяна на вдалий блеф проти Алана Кітінга – це щось із розряду, краще один раз побачити…

Шалений блеф Раяна Гарсії: дивіться відео

Зрештою після кількох годин несамовитого екшену головним переможцем став Неймар, розбагатівши на 306 тисяч доларів. Сума хоч і вражаюча, але це навіть трохи менше ніж бразилець отримує у день(!) за своїм контрактом із Аль-Хілялем. 123 тисячі доларів за столом виграв також Джиммі Батлер.

Гендерний скандал у покері

Відомий покерист і тренер Бенджамін Ролле заявив, щожінки грають у покер гірше ніж чоловіки. Не погодився з колегою легендарний Філ Хельмут. Він запропонував перевірити цю теорію на практиці, організувавши турнір, де буде по 50% чоловіків та жінок.

Источник материала
loader
loader