1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Салат з маринованої черешні: страва, що найкраще смакує влітку
Салат з маринованої черешні: страва, що найкраще смакує влітку

Салат з маринованої черешні: страва, що найкраще смакує влітку

Зараз розпочинається сезон черешні, без якої не обходиться жодне літо. Її можна їсти просто так, а можна додавати і різному вигляді до найнезвичніших страв, наприклад до салату.

Як приготувати салат з маринованої черешні точно знає фудблогер Володимир Ярославський. В Instagram він розповів, як правильно замаринувати черешню, а також, які ще інгредієнти потрібні для цієї страви.

Інгредієнти для маринування черешні

  • Черешня без кісточок – 300 гр
  • Винний оцет – 20 мл
  • Цукор – 30 гр
  • Сіль – 10 гр
  • Вода – 200 мл
  • Кориця
  • Кардамон
  • Рожевий перець
  • Тархун

Інгредієнти для салату

  • Зелене листя салату або рукола
  • Томати
  • Крем-сир
  • Волоські горіхи
  • Мед
  • Олія

Спосіб приготування

1. Спочатку маринуємо черешню. Очищаємо черешню від  кісточок, частину кісточок надколюємо та складаємо в банку.

2. Розігріваємо воду з оцтом, цукром, спеціями та сіллю. Доводимо до кипіння і заливаємо банку з черешнями. Даємо охолонути. Черешня готова.

3. На тарілку викладаємо зелене листя салату.

4. Додаємо порізані томати.

5. Ложкою викладаємо крем сир по всій площині тарілки.

6. Волоські горіхи обсмажуємо на пательні, подрібнюємо ножем та додаємо до загальної тарілки.

7. Поливаємо медом та олією.

На OBOZ.UA є й інші рецепти салатів:

  • Грецький салат
  • Різнокольоровий пісний салат
  • Салат з куркою та грибами
Источник материала
Поделиться сюжетом