Вафельний торт із желе: рецепт десерту по-новому
Вафельний торт із желе: рецепт десерту по-новому

Вафельний торт із желе: рецепт десерту по-новому

Один із найсмачніших, найпростіших у приготуванні торт – вафельний. До того ж, для приготування десерту випікати нічого не потрібно.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного вафельного торта з желе, який готується елементарно.

Інгредієнти:

  • вафельні коржі
  • желе 2 уп.
  • сир кисломолочний 600 г
  • цукрова пудра 60 г
  • молоко 250 мл
  • желатин 25 г

Спосіб приготування:

1. Спочатку готуємо желе, залишаємо у холодильнику до повного застигання, а потім нарізаємо кубиками.

2. Желатин залийте молоком та залиште на 10 хвилин. Після цього розділіть на дві частини і додайте два желе.

3. Перебийте сир із цукром до однорідності, влийте желатин із молоком, перемішайте.

4. Перемазуємо коржі почергово різними кольорами та залишаємо в холодильнику на декілька годин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Торт "Наполеон" із заварним кремом "Дипломат"
  • Торт із заварного тіста з фруктами
  • Торт із печива "Савоярді"
Источник материала
Поделиться сюжетом