Один із найсмачніших, найпростіших у приготуванні торт – вафельний. До того ж, для приготування десерту випікати нічого не потрібно.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного вафельного торта з желе, який готується елементарно.
Інгредієнти:
- вафельні коржі
- желе 2 уп.
- сир кисломолочний 600 г
- цукрова пудра 60 г
- молоко 250 мл
- желатин 25 г
Спосіб приготування:
1. Спочатку готуємо желе, залишаємо у холодильнику до повного застигання, а потім нарізаємо кубиками.
2. Желатин залийте молоком та залиште на 10 хвилин. Після цього розділіть на дві частини і додайте два желе.
3. Перебийте сир із цукром до однорідності, влийте желатин із молоком, перемішайте.
4. Перемазуємо коржі почергово різними кольорами та залишаємо в холодильнику на декілька годин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Торт "Наполеон" із заварним кремом "Дипломат"
- Торт із заварного тіста з фруктами
- Торт із печива "Савоярді"