30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фахівці Shelby форсували Ford F-150 до 785 к.с.
Фахівці Shelby форсували Ford F-150 до 785 к.с.

Фахівці Shelby форсували Ford F-150 до 785 к.с.

Ford F-150 є одним із найпопулярніших американських пікапів. Фахівці Shelby зробили його ще більш привабливим у плані характеристик.

Вони взяли за основу стандартний Ford F-150 SuperCrew у комплектації Lariat з 5,0-літровим двигуном Coyote V8 й доповнили його нагнітачем Whipple п’ятого покоління. В результаті мотор став генерувати 785 к.с. потужності. Також пікап оснастили вихлопною системою Borla, алюмінієвим теплообмінником та високопродуктивними паливними форсунками.

Також Ford Shelby F-150 отримав повітрозабірники у передньому бампері та на капоті з вуглецевого волокна, амортизатори Fox з технологією внутрішнього байпасу та електричні підніжки із захистом від каміння. Ще пікапу збільшили на 75 мм дорожній просвіт, а колеса взули у 35-дюймові позашляхові шини.

Салон пікапа оздобили висококласною шкірою з червоними акцентами та вишивкою Shelby. Як декор використали вставки з вуглецевого волокна. Також тонували вікна та закріпили серійну табличку на консолі. Відомо, що всього буде побудовано 800 екземплярів моделі за ціною 140 000 доларів кожен.

/
Источник материала
Поделиться сюжетом