Як зробити контурування обличчя, як у зірок: поради візажистки
Як зробити контурування обличчя, як у зірок: поради візажистки

Як зробити контурування обличчя, як у зірок: поради візажистки

Щоразу гортаючи фото зі світських заходів, ми дивуємось, як зіркам вдається виглядати так добре. Один з головних секретів їхнього макіяжу – це правильне контурування.

Як досягти такого ж ефекту власними силами, пояснила у своєму TikTok візажистка Мері Філіпс. Вона відома тим, що працювала з Кендал Дженнер, Хейлі Бібер і Дженніфер Лопес, а отже добре знається на тому, як створити ідеальну базу.

Її підхід полягає в тому, щоби закладати лінії контурування, наче ви прокладаєте кістки під шкірою. Там, де ви хочете візуально створити виступ, наче це опукла частина кістки, робіть світлу смугу, а заглибини промальовуйте темнішим кольором.

Візьміть кремовий продукт для контурингу, але бронзатор теж підійде. Нанесіть його з боків на чоло і над бровами, під виличну кістку, на нижню щелепу та на ніс, а потім ретельно розтушуйте ці лінії. Це створить необхідні вам тіні.

Далі виділіть світлим відтінком ті частини, які мають візуально виступати. Для цього покладіть трошки консилера під очі та на спинку носа. І наостанок нанесіть рум’яна, щоби придати обличчю свіжості. Ваш бездоганний образ готовий.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як використовувати червону помаду не лише на губах.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом