30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Куди відправитися у весільну подорож в Україні: добірка найкращих місць для закоханих
Куди відправитися у весільну подорож в Україні: добірка найкращих місць для закоханих

Куди відправитися у весільну подорож в Україні: добірка найкращих місць для закоханих

Подорож після весілля – це чудова можливість для пари провести час разом, відпочити від весільних турбот і зосередитися один на одному. Після насичених підготовок до весілля молодята їдуть на відпочинок для релаксації, розслаблення і відновлення сил.

Поради 24 підготували для вас кілька чудових місць в Україні, які точно варто відвідати закоханим молодятам.

Карпати

Це ідеальне місце для тих, хто любить природу та активний відпочинок. Молоде подружжя може зупинитися в одному з численних готелів або котеджів в Яремче, Буковелі чи Верховині. У цій місцевості ви знайдете для себе безліч розваг та місць для відпочинку.

Львів

Багато пар обожнюють їхати в романтичне місто Львів, яке оповите чарівною атмосферою та безліччю кав’ярень з найсмачнішою кавою. Прогуляйтеся в місті Площею Ринок, завітайте в оперний театр, завітайте в Італійський дворик чи пошукайте колекцію сучасних скульптур у Стрийському парку.


Львів – неймовірно романтичне місто / Фото Pexels

Одеса

Місто на березі Чорного моря вабить кожного українця навіть в час війни. Однак треба бути дуже обачними та дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги. Та приїхавши хоча б на кілька днів обов’язково відвідайте оперний театр, зустріньте захід сонця на набережній, прогуляйтеся Дерибасівською вулицею чи відправтеся на вечерю в ресторан з красивою панорамою.

Київ

Столиця України теж неймовірно красива, тож вам буде куди прогулятися, а вихідних точно не вистачить, щоб побачити все. Якщо хочете побачити визначні місця, відправляйтеся у Києво-Печерську Лавру, на Андріївський узвіз, Софійський собор. Також відвідайте Пейзажну алею, прогуляйтеся в Голосіївському парку та подивіться на Русанівські фонтани.


Київ є дуже красивим містом / Фото Pexels

Закарпаття

Для відпочинку в термальних водах відправляйтеся на Закарпаття. У цій місцевості ви ще матимете змогу побачити середньовічні замки та здійснити винні дегустації. В Ужгороді та Мукачево ви віднайдете для себе багато цікавих місць.

Источник материала
Поделиться сюжетом