![М'ясні тефтелі із соусом: рецепт страви для вечері](https://thumbor.my.ua/B_ApESATj-Hg8kkhAcgu-aP7G-A=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fbb4ef459b58b5bea4b720e748a65d891.jpg)
М'ясні тефтелі із соусом: рецепт страви для вечері
Якщо ви хочете приготувати смачну та ситну м'ясну страву для обіду та вечері, найкращим варіантом будуть не лише котлети, але ще й тефтелі, які готуються набагато простіше, ніж голубці та котлети.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих і простих у приготуванні м'ясних тефтель.
Інгредієнти:
- фарш у мене 300 г курячого+300 г яловичини
- яйце 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- відварний рис 300 г.
- спеції
Спосіб приготування:
1. До фаршу додайте відварений рис, яйце, натерту цибулю, спеції і добре перемішайте.
2. Сформуйте тефтелі та обсмажте на сковороді з двох боків до золотистості.
3. Перекладіть у форму для запікання і полийте соусом: сметана 100 г.+томатна паста 2 ст.л.+борошно 1 ст.л+вода 300 мл.+копчена паприка.
4. Готовьте в духовке за температури 180 градусів 20-30 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Тефтелі у томатному соусі
- Тефтелі з гречкою
- Тефтелі у вершковому соусі