М'ясні тефтелі із соусом: рецепт страви для вечері
М'ясні тефтелі із соусом: рецепт страви для вечері

М'ясні тефтелі із соусом: рецепт страви для вечері

Якщо ви хочете приготувати смачну та ситну м'ясну страву для обіду та вечері, найкращим варіантом будуть не лише котлети, але ще й тефтелі, які готуються набагато простіше, ніж голубці та котлети.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих і простих у приготуванні м'ясних тефтель.

Інгредієнти:

  • фарш у мене 300 г курячого+300 г яловичини
  • яйце 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • відварний рис 300 г.
  • спеції

Спосіб приготування:

1. До фаршу додайте відварений рис, яйце, натерту цибулю, спеції і добре перемішайте.

2. Сформуйте тефтелі та обсмажте на сковороді з двох боків до золотистості.

3. Перекладіть у форму для запікання і полийте соусом: сметана 100 г.+томатна паста 2 ст.л.+борошно 1 ст.л+вода 300 мл.+копчена паприка.

4. Готовьте в духовке за температури 180 градусів 20-30 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Тефтелі у томатному соусі
  • Тефтелі з гречкою
  • Тефтелі у вершковому соусі
Источник материала
Поделиться сюжетом