Найсмачніша молода картопля зі сметаною та часником: приготуйте на обід до котлет і відбивних
Найсмачніша молода картопля зі сметаною та часником: приготуйте на обід до котлет і відбивних

Найсмачніша молода картопля зі сметаною та часником: приготуйте на обід до котлет і відбивних

Найкращий гарнір у літній період – це молода картопля. Її можна посмажити на вершковому маслі зі сметаною та часником. Ідеально подати до улюблених котлет, відбивних та інших м'ясних виробів. 

Ідея приготування молодої картоплі зі сметаною та часником для обіду опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни Науменко (naumenko.vitaa) в Instagram. Спочатку овоч потрібно відварити.

Інгредієнти:

  • картопля молода – 600 
  • сметана – 3 ст.л.
  • часник – 3 зубчика
  • масло – 20 г
  • кріп – пучок
  • спеції (сіль, паприка)

Спосіб приготування:

1. Картоплю відварити до готовності.

2. На сковорідці розігріти масло.

3. Додати картоплю, часник, сметану та кріп.

4. Добре перемішати.

5. Накрити кришкою та готуємо на середньому вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з картоплі
  • Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
  • Млинці з картоплі та кабачка
Источник материала
Поделиться сюжетом