Так кабачкові оладки ви ще не готували: додайте у тісто один простий інгредієнт
Так кабачкові оладки ви ще не готували: додайте у тісто один простий інгредієнт

Так кабачкові оладки ви ще не готували: додайте у тісто один простий інгредієнт

Кабачкові оладки – це чудовий варіант сніданку або перекусу. Страва дуже легка і, водночас, поживна. Але окрім класичних овочів, в масу для смаження дуже смачно додати шпинат.

Ідея приготування ситних кабачкових оладок зі шпинатом опублікована на сторінці нутриціологині Катерини Черкаської (ekaterina cherkasskaya) в Instagram. Можна подавати зі сметаною.

Інгредієнти:

  • кабачок – 100 г
  • шпинат – 30 г
  • яйце –1 шт.
  • молоко–40 г
  • борошно цільнозернове/вівсяне/рисове – 40 г
  • розпушувач – 1/4 ч. л.
  • томати в’ялені – 20 г
  • зелень і спеції – за смаком

Спосіб приготування:

1. Збити блендером шпинат, яйце та молоко.

2. Кабачок натерти.

3. Відтиснути від рідини.

4. Покласти решту інгредієнтів.

5. Змастити сковорідку краплиною олії.

6. Смажити оладки з двох боків до готовності.

7. Подавати оладки можна посипавши пармезаном, з густим йогуртом та овочами.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Оладки із кабачків з сиром
  • Оладки з гарбузом
  • Оладки з цибулі
Источник материала
Поделиться сюжетом