Гриби в беконі на мангалі: готуємо правильний маринад
Гриби в беконі на мангалі: готуємо правильний маринад

Гриби в беконі на мангалі: готуємо правильний маринад

Гриби в беконі на мангалі – це чудове доповнення до шашлику. Неймовірно соковита, ніжна та ароматна страва, що готується легко та вразить всіх своїм цікавим смаком.

Як правильно приготувати гриби в беконі на мангалі точно знає фудблогерка Ольга Рябенко. В Instagram вона розповіла, який маринад слід використовувати, щоб гриби вийшли просто ідеальними.

Інгредієнти

  • Печериці – 6 шт
  • Бекон сиро-варений або сиро-копчений – 12 шматків
  • Сир моцарела – 100 гр

Інгредієнти для маринаду

  • Майонез – 1 ст.л.
  • Соєвий соус – 2 ст.л.
  • Часник – 5 зуб
  • Сіль
  • Перець
  • Спеції BBQ
  • Копчена паприка

Спосіб приготування

1. Гриби помити та зачистити від ніжок.

2. До грибів додати всі інгредієнти для маринаду та залишити маринуватися на 30 хв.

3. Сир нарізати кубиком та в кожен гриб покласти по шматочку.

4. Гриб загорнути в дві пластини бекону та нанизати на шампур.

5. Смажити на мангалі до золотавості.

На OBOZ.UA є й інші рецепти з печерицями:

  • У власному соці
  • З гвоздикою
  • З оцтом
Источник материала
Поделиться сюжетом