Картопля з лисичками: як перетворити просту страву на святкову
Картопля з лисичками: як перетворити просту страву на святкову

Картопля з лисичками: як перетворити просту страву на святкову

Картопля з лисичками – це проста у приготуванні страва, яка може подаватись як до звичайного столу, так і до святкового. Справа в тому, що будь-які лісові гриби надають страві неймовірний аромат та вишуканість.

Як правильно приготувати картоплю з грибами в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він зазначив, що ароматні лисички у поєднанні з картоплею створюють справжнє гастрономічне диво.

Інгредієнти

  • Картопля
  • Лисички
  • Цибуля
  • Часник
  • Сметана
  • Масло
  • Сіль
  • Перець
  • Кріп

Спосіб приготування

1.Картоплю очистити та відварити.

2. Цибулю, часник та кріп подрібнюємо, лисички чистимо та ріжемо за потреби.

3. Масло топимо на сковорідці, долаємо цибулю, часник та обсмажуємо.

4. Додаємо лисички, сіль, перець та обсмажуємо разом з овочами.

5. Додаємо сметану та тушкуємо до готовності. Додаємо подрібнений кріп.

6. В іншій сковорідці смажимо відварену картоплю на розігрітій олії.

7. Викладаємо в тарілку картоплю, зверху готові лисички і подаємо до столу.

На OBOZ.UA є й інші рецепти з грибами:

  • Смажена свинина з грибами
  • Картопляники з грибами
  • Відбивні з грибами
Источник материала
Поделиться сюжетом