Котлети з картоплею, як пиріжки: вийдуть дуже соковитими та ситними
Котлети з картоплею, як пиріжки: вийдуть дуже соковитими та ситними

Котлети з картоплею, як пиріжки: вийдуть дуже соковитими та ситними

Якщо ви приготуєте м'ясні котлети з картоплею – можете не перейматись про те, що вироби вийдуть сухими та забитими. Овоч додає виробам особливої соковитості та м'якості. Ідеально подавати зі свіжим салатом.

Ідея приготування соковитих котлет з картоплею опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни з ніком v.vanilinka в Instgaram. Після смаження такі котлети дещо нагадують пиріжки,

Інгредієнти:

  • мʼясний фарш – 400 г
  • середні картоплини – 3-4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • білий хліб, сухарі або борошно
  • сіль, перець, сухий часник

Спосіб приготування:

1. Цибулю подрібнити до стану пюре.

2. Картоплю натерти і відтиснути від вологи.

3. Швидко змішати з цибулею.

4. Додати фарш, яйце, спеції, хліб, сухарі або борошно (що у вас є), стільки щоб котлета тримала форму, але залишалась мʼякою.

5. Даємо постояти фаршу 30 хвилин і вологими руками почати формувати котлети та обсмажувати у фритюрі до легкого рум'янцю.

6. Після фритюру котлети викласти на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир, і довести до готовності в мультипічці або духовці 5-7 хвилин за температури 180 градусів.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Суп із сочевиці
  • Котлети із сочевиці
  • Хумус із сочевиці
Источник материала
Поделиться сюжетом