Так молоду картоплю ви ще не готували: в чому, замість води, відварити овоч
Так молоду картоплю ви ще не готували: в чому, замість води, відварити овоч

Так молоду картоплю ви ще не готували: в чому, замість води, відварити овоч

Молоду картоплю найчастіше просто відварюють у воді. Зверху на ароматний гарячий овоч можна викласти смажені шкварки, а також багато зелені. Але існує одна значно цікавіша технологія приготування такого продукту.

Ідея приготування молодої картоплі із сметанковою заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з ніком healthy_recipes_ira в Instagram.Відварити картоплю потрібно у молоці. 

1. Картоплю почистити, викласти у каструлю, залити водою.

2. Спочатку додати кілька духмяних перців, чорний перець горошком, сіль і лаврове листя.

3. Готувати 10 хвилин.

4. Тоді злити воду і доварити в молоці.

5. Коли картопля буде готова додати заправку:

  • огірок
  • багато зелені (кріп+петрушка)
  • сметана
  • сіль/перець
  • трохи молока

6. Влити суміш в готову картоплю.

7. Окремо нарізати зелену цибулю.

8. Тушкувати на малому вогні 3 хвилини.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з картоплі
  • Котлети з картоплі з м'ясною начинкою
  • Млинці з картоплі та кабачка
Источник материала
Поделиться сюжетом