Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і спростувала чутки, ніби дитина від Пономарьова
Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і спростувала чутки, ніби дитина від Пономарьова

Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і спростувала чутки, ніби дитина від Пономарьова

Співачка Марія Яремчук підтвердила народження первістка. Співачка обурилась, що лікарі злили пресі інформацію про народження її сина. Також артистка спростувала чутки, що батьком первістка є Олександр Пономарьов, з яким вона раніше співпрацювала. Про це Яремчук написала в сторіз Інстаграму.

- Мало того, що чернівецький перинатальний центр тупо злив пресі інформацію про народження моєї дитини, час, стать та навіть ім'я (що є між іншим лікарською таємницею та розповсюдженням конфіденційної інформації). Так виявилось, що батько моєї дитини - Олександр Пономарьов з якогось перепугу. Завдяки ствердним заголовкам навіть сусіди тепер нежартівливо питають "А де Саша, це правда?". Аж незручно перед жінкою Саші, що вже говорити про те, як це читати батькові мого сина, - написала Яремчук.

Співачка також обурилась, що її зведений брат Дмитро Яремчук коментував у пресі цю ситуацію, хоча вони ніколи не спілкувалися.

- Думала я, ладно, хай собі пишуть. Але тут об'явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все своє життя бачила разів 15 максимум, і пожалівся пресі, що я така погана "специфічна сестра", не відповіла йому у Вайбері (я навіть не бачила, бо Вайбером майже не користуюся), і, бачте, не привітала його, коли в нього рождалися діти. Звідки я могла знати, Діма? Ми не спілкувалися ніколи. Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна, - написала Яремчук.

Марія Яремчук є молодшою дитиною співака Назарія Яремчука. Її кар'єра в шоубізнесі почалася у 2012 році з виступу на «Голос країни». Марія Яремчук потрапила є в команду до Олександра Пономарьова і зайняла 4-е місце. У 2018 році Яремчук пішла зі сцени та припинила будь-яку комунікацію у соціальних мережах. На початку вторгнення записала звернення із засудженням дій Росії. У травні 2023 року випустила першу після п'ятирічної паузи пісню “Щит і меч”. 

У співачки є два зведені брати від першого шлюбу Назарія Яремчука - Дмитро та Назарій. Вони виконують кавери на пісні батька.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом