Молода картопля вийде суперсмачною: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий рецепт
Молода картопля вийде суперсмачною: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий рецепт

Молода картопля вийде суперсмачною: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий рецепт

Зараз у розпалі сезон лисичок, і суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як їх правильно готувати – вони ідеально поєднуються з молодою картоплею.

Спершу лисички треба промити у великій кількості води. Щоб прибрати пісок, який складно вимити з грибів, "Мастер Шеф" Ярославський має лайфхак: промиті лисички посипаємо борошном, даємо постояти 10 хвилин, а потім знову добре промиваємо на ситі чи друшляку. Борошно набухає та забирає з собою увесь пісок.

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський смажить лисички на розігрітій пательні з олією: даємо грибам обсмажитися з одного боку, і тільки після цього перевертаємо їх і трішки підсолюємо. Важливо: не намагайтеся готувати одразу багато лисичок, бо вони випустять сік і не будуть смажитися. Готові гриби прибираємо з пательні.

Щоб приготувати молоду картоплю з лисичками не потрібна точна грамівка. Нам знадобиться лише молода картопля, лисички, сіль, перець, олія, вершкове масло, цибуля, часник, зелень і сметана.

На вершковому маслі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський обсмажує до золотистості цибулю, нарізану кубиками, додає часник, нарізаний тоненькими слайсами, трішки зменшує вогонь і смажить ще 30 секунд.

Далі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський викладає на пательню молоду картоплю, попередньо відварену, розрізану навпіл і трішки обсмажену, солить, перчить, повертає в пательню гриби, додає дрібно нарізану зелень, сметану, трішки води і протушковує все разом.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом