Що додати у фарш для курячих котлет, щоб вони були соковитими: дуже проста технологія
Що додати у фарш для курячих котлет, щоб вони були соковитими: дуже проста технологія

Що додати у фарш для курячих котлет, щоб вони були соковитими: дуже проста технологія

Дієтичні та нежирні курячі котлети можна зробити дуже соковитими, якщо додати у фарш зернятка кукурудзи. Овоч має приємний солодкуватий смак та багато соку, тому для виробів це просто ідеальне поєднання. До того ж, смажаться котлети дуже швидко.

Ідея приготування курячих котлет з кукурудзою та стручковою квасолею опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina movchan) в Instgaram. Обов'язково додайте достатньо спецій.

Інгредієнти:

  • курячий фарш – 500 г
  • кукурудза (розмороженої або консервованої) – 150 г
  • стручкова квасоля – 150 г (попередньо порізати на невеличкі шматочки)
  • цибуля (дрібно порізати) – 1 середня
  • яйця – 2 шт.
  • приправа до фаршу – 1 ст.л.
  • сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. До курячого фаршу додати кукурудзу, порізану стручкову квасолю, дрібно порізану цибулю, яйця, сіль, перець та спеції до фаршу.

2. Все добре перемішати руками або ложкою.

3. На розігріту сковорідку налити олію та столовою ложкою викласти котлетки.

4. Смажити по 4-5 хвилин з кожного боку.

5. Котлетки перекласти в каструльку або сковорідку, додати трішки води та на повільному вогні тушкувати під кришкою ще 10-15 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Суп із сочевиці
  • Котлети із сочевиці
  • Хумус із сочевиці
Источник материала
Поделиться сюжетом