"Це страшно": Шовкопляс висловилася про майбутнє Винника і Ями в Україні
"Це страшно": Шовкопляс висловилася про майбутнє Винника і Ями в Україні

"Це страшно": Шовкопляс висловилася про майбутнє Винника і Ями в Україні

Ведуча Сніданку з 1+1 розповіла, яким бачить українське суспільство зараз і після війни.

Співак Олег Винник і танцюрист та шоумен Влад Яма колись яскраво виблискували на українському телебаченні та були загальними улюбленцями. Але після 24 лютого 2022 року слава зрадила їм, адже артисти вирішили втекти з охопленої війною країни. Уже понад два роки вони живуть за кордоном, у зв'язку з чим лояльність українців до них стрімко падає.

Проте багато хто не сумнівається, що після перемоги України над агресором і Винник, і Яма повернуться в Україну і зроблять спроби відновити кар'єри. Свою думку про те, чи приймуть українці втікачів, висловила зірка ранкового шоу Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс.

В інтерв'ю для "Що ти Київ?" на Люкс ФМ ведуча зазначила, що втеча деяких артистів дала поштовх для розвитку більш молодих творців, які трансформують сучасний шоу-бізнес. Чи буде місце "старій гвардії", що втекла, у новій реальності, Шовкопляс прогнозувати не береться.

"Я думаю, що все дуже сильно переформатувалося. Якщо брати український шоубізнес, то це точно. Нові правила починають діяти, і це круто. На арену виходить величезна кількість молодих артистів. Чи доречний хейт? Мабуть, з якогось боку так. Якщо брати Олега Винника, то у нього своя фан-спільнота дуже потужна. Я не думаю, що вони стали його любити менше, а можливо, для них також щось переформатувалося. Ми не знаємо достеменно, чи він справді виїхав через хворобу, чи щось інше, але це його вибір. Наслідки цього вибору будуть уже відомі після війни. Мені здається, що вони (Яма, Винник) якоюсь мірою втратили себе. Так, у них залишиться якась своя аудиторія, яка була прихильна, але це вже не той рівень популярності, залученості у шоубізнесі, який був до початку повномасштабного вторгнення. Просто люди зробили свій вибір і за нього будуть відповідати, коли все закінчиться. З одного боку, це страшно, що через війну такі зміни почалися у нашому суспільстві, а з іншого, я, наприклад, дуже тішуся, що народилася нова плеяда молодих артистів. Тепер вони не повинні грати за тими старими правилами, коли тільки купка зірок мала доступ до шоубізнесового олімпу", - вважає Неля Шовкопляс.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Ольга Фреймут показала, як подорослішала її молодша донька Євдокія, яка у свої 7 років вміє не гірше за маму роздавати поради з етикету.

Також закохана Наталія Могилевська поділилася романтичним сімейним моментом із чоловіком і розповіла, на які "подвиги" її надихає загадковий обранець.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом