Volkanov став на захист Данилка, якого розкритикували на виступ з російськомовними піснями
Volkanov став на захист Данилка, якого розкритикували на виступ з російськомовними піснями

Volkanov став на захист Данилка, якого розкритикували на виступ з російськомовними піснями

Співак Дмитро Волканов (Volkanov) став на захист Андрія Данилка (який виступає в образі Вєрки Сердючки), якого розкритикували за виступ з російськомовними хітами. В інтерв'ю Аліні Доротюк співак зазначив, що не може відповідати за наставника, але наголосив, що Данилко знає, що робить і до всього справедливий. Артист додав, що тема мовного питання для нього також болісна, адже сам він родом з Бердянська.

- Я думаю, що це питання більше до нього, а не до мене. Я був на цьому концерті. Ти кажеш: "Багато людей пішло". Я бачив на власні очі, як ті люди, які писали всі ці коментарі до останньої пісні стояли та танцювали. А потім увімкнули "великих патріотів" і прийшли додому писати ось цю х*рню. Щодо мовної теми... це для мене теж болісна історія, бо Бердянськ був російськомовним містом. Я навчався у російськомовній школі, мої батьки говорили російською мовою. Це було у нашому житті, – зазначив Дмитро. - А що дозволено, не дозволено... ну як я можу відповідати на це запитання замість нього? (Андрія Данилка – Авт.). Він, мабуть, знає, що робить. Він справедливий і цим все сказано. Можна брехати у вишиванці та спокійно красти гроші, як це роблять багато наших депутатів, а можна співати російською мовою та збирати величезні суми на допомогу ЗСУ. Мова – спосіб комунікації. У даному випадку люди платять гроші для того, щоб послухати ці пісні. А ці гроші в цей же час допомагають ЗСУ, щоб нам з тобою тут сидіти і говорити.

Мова про концерт Сердючки в Osocor Residence у Києві, де співачка виконала україномовні та англомовні хіти, кавер на хіт Teresa & Maria дуету Alyona Alyona та Jerry Heil, а також російськомовні пісні, які не прибрала зі своєї програми. Це рішення артистки викликало неоднозначну реакцію у соцмережах.

Волканів – фіналіст шоу "Х-фактор-9". Артист прийшов до команди Андрія Данилка у віці 18 років і пропрацював із ним чотири роки. Найвідоміші його пісні: "Тебе знайшов", "Наречена", "Намалюю", "Тюльпані".

Источник материала
Поделиться сюжетом