ЗСУ відбили понад 120 штурмів з початку доби
ЗСУ відбили понад 120 штурмів з початку доби

ЗСУ відбили понад 120 штурмів з початку доби


Найбільшу активність загарбники виявляють на Покровському напрямку в районі Новоолександрівки – 13 атак.

Від початку поточної доби на фронті відбулося 121 бойове зіткнення. Найбільше боїв на Покровському напрямку, Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 у понеділок, 1 липня.

Так, наші захисники відбили шість штурмів в районах населених пунктів Глибоке, Вовчанськ і Липці. Тривають два боєзіткнення.

ворог атакував 11 разів – на локаціях Синьківки, Стельмахівки, Піщаного, Берестового і Степової Новоселівки.

загарбники не полишали спроб просунутися в бік Макіївки, Греківки та Невського. Загалом відбулося 13 атак.

кількість бойових зіткнень зросла до 18. Наші воїни відбивають штурмові дії агресора в районах Білогорівки (тільки біля цього селища росіяни атакували 11 разів), Івано-Дар’ївки, Спірного, Виїмки та Верхньокам’янського.

російські війська від Бахмута знову намагаються просунутися до Часового Яру (мікрорайон Новий) і Кліщіївки. Наші воїни відбили п’ять штурмів.

загарбники починали 13 атак – в бік міста Торецьк, населених пунктів Північне, Південне та Нью-Йорк. Чотири боєзіткнення тривають.

найбільше ворожих атак – 37 з початку доби і з них тривають 12. Найбільшу активність загарбник виявляє в районі Новоолександрівки – біля цього села сьогодні обліковано вже 13 російських атак. Також гарячі ділянки фронту цього дня в районах населених пунктів Новоселівка Перша, Воздвиженка, Євгенівка, Нетайлове, Восход, Сокіл.

ЗСУ відбивали шість штурмів біля Красногорівки, Костянтинівки, Георгіївки.

противник отримує відсіч біля населених пунктів Водяне, Урожайне і Макарівка. Тут, з початку дня, зафіксовано вісім штурмових спроб агресора.

окупанти намагаються просунутися з Новопокровки на Новоданилівку, де отримують гідну відсіч.

відбулися три бойові зіткнення на плацдармах. Вони завершилися безуспішно для ворога.

На решті напрямків – без суттєвих змін.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ ліквідували 1110 окупантів. З початку повномасштабного вторгнення в Україну армія Росії втратила майже 544 тисячі солдатів.

За словами президента Володимира Зеленського, на найгарячіших напрямках на фронті в Україні співвідношення втрат складає 6 росіян до 1 українця. 



Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом