Густе та смачне вишневе варення на зиму: що обов'язково потрібно додати при приготуванні
Густе та смачне вишневе варення на зиму: що обов'язково потрібно додати при приготуванні

Густе та смачне вишневе варення на зиму: що обов'язково потрібно додати при приготуванні

Вишневе варення можна готувати із цукром і навіть медом. А для яскравого смаку можна додати інші ягоди, наприклад, смородину.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного, густого та ароматного вишневого варення, яке дуже просто готується.

Інгредієнти:

  • 500 гр свіжої чи замороженої вишні
  • 170 гр цукру
  • 1 ст л з верхом крохмалю
  • 40 мл холодної води

Спосіб приготування:

1. Вишню засипте цукром, поставте на повільний вогонь і доведіть до кипіння.

2. У холодну воду всипте крохмаль, перемішайте до однорідності і коли вишня закипить –  влийте цю суміш, постійно помішуємо і варимо до загусання.

Після цього знімаємо з вогню та законсервуйте!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Полуничне варення з чорним шоколадом
  • Варення з кульбаб
  • Варення з кавуна
Источник материала
Поделиться сюжетом