Як смачно замаринувати кабачки нашвидкуруч: можна їсти через 20 хвилин
Як смачно замаринувати кабачки нашвидкуруч: можна їсти через 20 хвилин

Як смачно замаринувати кабачки нашвидкуруч: можна їсти через 20 хвилин

Окрім класичних огірків, швидко замаринувати можна також і кабачки. Вийде дуже апетитна і пряна закуска, яка стане чудовим доповненням до шашликів або стейків. А їсти овочі зі спеціями можна буде вже через 20 хвилин після приготування.

Ідея приготування маринованих кабачків за 20 хвилин опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Петренко (viktoriiapetrenko76) в Instagram. Для страви вам знадобиться звичайний поліетиленовий пакет.

Інгредієнти:

  • кабачки – 1-2 шт.
  • сіль – 1 ч.л.
  • цукор – 1 ч.л.
  • суміш італійських трав – 1 ч.л.
  • перець – за смаком
  • яблучний оцет – 2 ст.л.
  • рослинна олія – 2 ст.л.
  • часник – 2-3 зубчика

Спосіб приготування:

1. Кабачки нарізати на брусочки.

2. Перекласти в пакет.

3. В окремій ємності змішати всі спеції.

4. Добре перемішати.

5. Змастити окремою сумішшю. кабачки.

6. Все ретельно перемішати і залишити на 20 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Источник материала
Поделиться сюжетом