![Як смачно замаринувати кабачки нашвидкуруч: можна їсти через 20 хвилин](https://thumbor.my.ua/oslwP0KBUzLs3JkOosbUg9F_PEo=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F57258232c51a201bdd71da203854f55b.png)
Як смачно замаринувати кабачки нашвидкуруч: можна їсти через 20 хвилин
Окрім класичних огірків, швидко замаринувати можна також і кабачки. Вийде дуже апетитна і пряна закуска, яка стане чудовим доповненням до шашликів або стейків. А їсти овочі зі спеціями можна буде вже через 20 хвилин після приготування.
Ідея приготування маринованих кабачків за 20 хвилин опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії Петренко (viktoriiapetrenko76) в Instagram. Для страви вам знадобиться звичайний поліетиленовий пакет.
Інгредієнти:
- кабачки – 1-2 шт.
- сіль – 1 ч.л.
- цукор – 1 ч.л.
- суміш італійських трав – 1 ч.л.
- перець – за смаком
- яблучний оцет – 2 ст.л.
- рослинна олія – 2 ст.л.
- часник – 2-3 зубчика
Спосіб приготування:
1. Кабачки нарізати на брусочки.
2. Перекласти в пакет.
3. В окремій ємності змішати всі спеції.
4. Добре перемішати.
5. Змастити окремою сумішшю. кабачки.
6. Все ретельно перемішати і залишити на 20 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі