Куряча грудка у вершковому соусі: ідеально пасує до пюре чи макаронів
Куряча грудка у вершковому соусі: ідеально пасує до пюре чи макаронів

Куряча грудка у вершковому соусі: ідеально пасує до пюре чи макаронів

Куряча грудка у вершковому соусі – це легкий та швидкий варіант приготування смачної страви без особливих зусиль. В результаті ви отримаєте неймовірно ніжну та соковиту курочку, що просто тане у роті.

Як правильно приготувати курячу грудку у вершковому соусі в Instagram розповів фудблогер Алекс Міль. Він також зазначив, що ця страва ідеально пасуватиме до пюре чи макаронів.

Інгредієнти

  • Куряча грудка – 2 шт
  • Вершковий сир – 100-120 гр
  • Сіль
  • Перець
  • Сушений часник
  • Копчена паприка
  • Хмелі-сунелі
  • Олія – 15-20 гр
  • Вода – 100-150 мл
  • Помідори чері – 6-10 шт

Спосіб приготування

1. Беремо промите і очищене філе, і робимо надрізи вздовж і вшир, у вигляді решітки.

2. Присипаємо спеціями з обох сторін.

3. Обтираємо м’ясо, викладаємо на сковорідку. Обсмажуємо на олії до золотистості з обох боків. Приблизно по 3хв, і прибираємо зі сковорідки.

4. На олії що лишилась готуємо протягом 2 хв розрізані навпіл помідори чері.

5. Додаємо вершковий сир, доливаємо трішки води і розмішуємо.

6. По смаку додаємо сіль, розмішуємо соус до однорідності, викладаємо філе, і тушкуємо при закритій кришці на мінімальному вогні протягом 5хв з обох боків.

На OBOZ.UA є й інші рецепти приготування курки:

  • У власному соці
  • Смажена з часником
  • Тушкована в казані
Источник материала
Поделиться сюжетом