Зірки зійшлися: Еліна Світоліна показала фото з Девідом Бекхемом
Зірки зійшлися: Еліна Світоліна показала фото з Девідом Бекхемом

Зірки зійшлися: Еліна Світоліна показала фото з Девідом Бекхемом

Спортсмени зі світовим ім'ям випадково зіткнулися на престижному турнірі в Лондоні.

Зірка українського тенісу та олімпійська чемпіонка Еліна Світоліна прибула до Лондона, щоб взяти участь у турнірі Wimbledon. Поки її матч ще не відбувся, спортсменка насолоджується грою як глядач.

На кортах Вімблдону Світоліна зустріла іншу спортивну легенду - британського футболіста Девіда Бекхема. Спортсмен підтримує Україну та українців, і з радістю погодився на фото з тенісисткою.

Знімок з'явився в блозі Світоліної в Instagram. У кадрі Бекхем позує в бездоганному костюмі, олімпійська чемпіонка - у спортивному вбранні з шортів та худі.

"Ще один день на Wimbledon", - підписала знімок, де вона і Бекхем привітно посміхаються в камеру, Еліна Світоліна.

Еліна Світоліна новини - Світоліна зустріла Бекхема на Wimbledon / instagram.com/elisvitolina

Хто така Еліна Світоліна?

Еліна Світоліна - українська тенісистка; бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 у Токіо в одиночному розряді; переможниця 19 турнірів WTA (з них 17 в одиночному розряді); переможниця одного Підсумкового турніру в одиночному розряді (Фінал туру WTA-2018); колишня третя ракетка світу в одиночному розряді, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Марія Яремчук спростувала "батьківство" Олександра Пономарьова - артистам впродовж кількох років приписували роман, тож поява в Марії первістка викликала у шанувальників ажіотаж.

Також зірка Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс висловилася про майбутнє Олега Винника і Влада Ями в Україні. Як відомо, артисти покинули країну на початку повномасштабної війни.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом