Власники Pixel 6 кажуть, що скидання заводських налаштувань полагодило їхні телефони
Власники Pixel 6 кажуть, що скидання заводських налаштувань полагодило їхні телефони

Власники Pixel 6 кажуть, що скидання заводських налаштувань полагодило їхні телефони

Деякі люди повідомляють, що після відновлення заводських налаштувань телефони Pixel 6, 6 Pro і 6A залишаються в несправному стані. Відповідно до коментаря учасника програми експертів з продуктів на форумах підтримки Pixel , Google знає про проблему та проводить розслідування.

Користувачі у ланцюжку форуму, який було помічено індійським технічним випуском Tech-Issues Today , кажуть, що після спроби скинути налаштування телефону телефон не завантажується, видаючи повідомлення про помилку:

«Не вдається завантажити систему Android. Ваші дані можуть бути пошкоджені. Якщо ви продовжуєте отримувати це повідомлення, можливо, вам доведеться скинути заводські налаштування та стерти всі дані користувача, що зберігаються на цьому пристрої».

Телефон пропонує можливість повторити спробу, яка, як повідомляється, не вдається, або знову спробувати скинути заводські налаштування, але під час стирання з’являється окрема помилка, яка повідомляє, що в телефоні відсутній файл під назвою tune2fs, який, здається, посилається на інструмент командного рядка Unix, який використовується для встановити параметри файлової системи.

Зображення повідомлення про помилку з довідкових форумів Pixel. Зображення: довідковий форум Pixel

Деякі люди повідомили, що помітили проблему після оновлення своїх телефонів, але скарги, здається, пов’язані зі скиданням до заводських налаштувань, а не з конкретним оновленням програмного забезпечення. Один із учасників Reddit зібрав скарги щодо проблеми на всіх трьох телефонах Pixel 6, і деякі з тих, хто стикався з нею, кажуть, що не можуть відновити телефон за допомогою офіційних інструментів Google для цього .

Google не одразу відповів на запит про коментар.

Источник материала
Поделиться сюжетом