7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 липня — проведення симуляційної гри «Засідання Північноатлантичної ради» від Мережі захисту національних інтересів «Ants»
5 липня — проведення симуляційної гри «Засідання Північноатлантичної ради» від Мережі захисту національних інтересів «Ants»

5 липня — проведення симуляційної гри «Засідання Північноатлантичної ради» від Мережі захисту національних інтересів «Ants»

На симуляційній грі буде розглянуто низку важливих питань, включаючи посилення безпеки членів НАТО у відповідь на агресію Росії проти України.

Мережа захисту національних інтересів «Ants» оголошує про проведення симуляційної гри «Засідання Північноатлантичної ради», яка відбудеться напередодні Саміту НАТО. Метою цього заходу є виховання нового покоління лідерів, здатних просувати Україну до членства в НАТО та працювати в євроатлантичних інституціях.

Дата проведення: 5 липня, 10:00 - 17:00  

Реєстрація за посиланням

Участь у заході візьмуть близько 100 молодих людей з різних куточків України, які проявили себе як перспективні лідери та євроатлантисти. Вони матимуть унікальну можливість зануритися в роботу інституцій НАТО, здобути практичні навички ведення переговорів, розробки стратегій та ухвалення рішень.

Серед спікерів заходу:

  • Ганна Гопко, голова правління Мережі захисту національних інтересів «АНТС»;
  • Вінета Кляйне, Директор Центру інформації та документації НАТО в Україні;
  • Бріджит А. Брінк, Надзвичайний і Повноважний Посол Сполучених Штатів Америки в Україні;
  • Петер Ван Де Вельде, Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Бельгія в Україні;
  • Мартінас Баркаускас, співробітник контактного пункту НАТО, Посольство Литовської Республіки в Україні;
  • Іна Катрін Сівертсен, Другий секретар з політичних питань, Посольство Королівства Норвегії в Україні;
  • Олена Галушка, співзасновниця Міжнародного центру Української Перемоги (онлайн);
  • Михайло Гончар, Президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ»;
  • Валерій Чалий, Надзвичайний і Повноважний Посол України у США (2015-2019).

На симуляційній грі буде розглянуто низку важливих питань, включаючи посилення безпеки членів НАТО у відповідь на агресію Росії проти України. НАТО підтвердило свою відданість суверенітету і територіальній цілісності України, засудивши агресію Росії та закликавши до негайного припинення конфлікту. Альянс також погодився збільшити свою підтримку Україні, надаючи додаткове озброєння та допомогу в обороні.

«Ми прагнемо створити унікальний дух, побудувати мости між поколіннями молодих людей, які тільки мріють про дипломатичну та політичну кар'єру і хочуть доторкнутися до реальної міжнародної практики, та зрілими людьми, які приймають рішення і сьогодні керують цією політикою. Це також підвищить стійкість молоді до російської та популістської дезінформації про НАТО і Захід. Крім того, молодь буде мати змогу навчитись та готуватись брати на себе відповідальність за курс та інтеграцію України до НАТО. Голос молоді стане більш гучним і сильним, вимагаючи від політиків реальних кроків у реформуванні сектору безпеки і оборони. Захід стане цінним внеском у зміцнення реформ та інтересу молоді до євроатлантичних питань, підвищуючи їх обізнаність про цінності НАТО, такі як свобода, демократія, колективна безпека і верховенство права», — повідомляють організатори.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
НАТО
Источник материала
Поделиться сюжетом