7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дружина Дмитра Гордона вперше розповіла, як він їй освідчився: "Це було дуже красиво та яскраво"
Дружина Дмитра Гордона вперше розповіла, як він їй освідчився: "Це було дуже красиво та яскраво"

Дружина Дмитра Гордона вперше розповіла, як він їй освідчився: "Це було дуже красиво та яскраво"

Також Олеся Бацман пригадала, як починалися їхні стосунки.

Дружина інтерв'юера Дмитра Гордона - журналістка Олеся Бацман – вперше розповіла, як коханий освідчився їй.

Бацман зізналась, що це було для неї неочікувано, хоча вона й здогадувалась, що чоловік покличе її заміж. Дмитро Гордон освідчився просто під ранок. За словами Бацман, це було справді яскраво та красиво. Журналістка одразу погодилася вийти заміж за інтерв'юера. Щоправда, у деталі освідчення Бацман вдаватися не стала, адже переконана, що є речі, про які має знати лише пара.

"Це було красиво! Я не буду розповідати, бо це є дуже особисте. Є речі, які мають бути лише між двома людьми. Але це було дуже красиво, дуже яскраво. Лише можу сказати, що це було десь о третій або четвертій годині ночі. З одного боку можна сказати, що це було очікувано, а з іншого – це було зовсім неочікувано. Коли освідчився, одразу погодилася", - розповіла журналістка в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також Олеся Бацман пригадала початок роману з Дмитром Гордоном. Зокрема, спочатку між ними були лише робочі стосунки. Однак тоді журналістка підмічала, настільки він порядна людина і в які в ньому є риси характеру, які її приваблюють. Під час спільної праці Бацман зрозуміла, що Дмитро Гордон – дійсно гідний для неї чоловік, з яким вона могла б побудувати стосунки.

"Якийсь час ми до цього (освідчення – прим. ред.) зустрічалися. Ми ж спочатку працювали. Це був досить тривалий шлях для того, щоб пізнати його і зрозуміти, наскільки він класний, порядний, особливий, відрізняється в кращий бік від абсолютної більшості людей, гідний. Він завжди тримає слово, допоможе слабшим, знає, що таке дружба, як він ставиться до батьків, дітей. Це все в єдиний образ складався, який для мене був дуже позитивний", - поділилася журналістка.

Источник материала
Поделиться сюжетом