7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Елементарний літній чізкейк з черешнями: випікати не доведеться
Елементарний літній чізкейк з черешнями: випікати не доведеться

Елементарний літній чізкейк з черешнями: випікати не доведеться

Ідеальний літнім десертом до чаю буде елементарний чізкейк з черешнею. Вам не доведеться нічого випікати, тому що основа готується з печива. Всередині ніжна молочна маса, яка чудово застигає в холодильнику.

Ідея приготування елементарного чізкейку без випікання з черешнями опублікована на сторінці фудблогерки Анни Тимошенко (anna timoshenko13) в Instagram. Технологія максимально проста.

Інгредієнти для основи:

  • пісочне печиво – 370 г (2 пачки)
  • вершкове масло – 200 г

Інгредієнти для молочного шару:

  • кисломолочний сир – 850 г
  • сметана – 400 г
  • цукор – 200 г
  • желатин – 25 г
  • вода – 400 мл.

Інгредієнти для фруктового шару:

  • вишневе желе – 1 п
  • черешня – 150-200 г
  • вода – 500 мл.

Спосіб приготування:

1. Попередньо залити окропом желатин, дати повністю охолонути.

2. Для основи пісочне печиво збити блендером до стану крихти.

3. Додати розтоплене вершкове масло, вимішати та пересипати до форми.

4. Утрамбувати за допомогою склянки.

5. Для молочного шару змішати кисломолочний сир, сметану, цукор та желатин (охолоджений).

6. Перелити на основу, поставити в холодильник до повного застигання приблизно на 2 години.

7. Вишневе желе залити окропом, охолодити.

8. Черешню розрізати навпіл та дістати кісточки.

9. Викласти на застиглий молочний шар черешню, трішки притискаючи, залити вишневим желе і поставити в холодильник на 2-3 години.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пісний пиріг з вишнями
  • Яблучний пиріг на кефірі з манкою
  • Пиріг з варенням до чаю
Источник материала
Поделиться сюжетом