Мусовий десерт з персиками: як з простих інгредієнтів створити шедевр
Мусовий десерт з персиками: як з простих інгредієнтів створити шедевр

Мусовий десерт з персиками: як з простих інгредієнтів створити шедевр

Мусовий десерт з персиками – це саме той десерт, який хочеться їсти влітку. Він прохолодний, освіжаючий та неймовірно смачний. Готується просто та не потребує особливих вмінь.

Як приготувати мусовий десерт з персиками в Instagram розповіла фудблогерка Анна Філь. Всього декілька хвилин і неймовірна літня насолода вже опиниться на вашому столі.

Інгредієнти для вершкового мусу:

  • Желатин – 15 гр
  • Вода – 50 мл
  • Сметана – 330 гр
  • Цукрова пудра – 60 гр
  • Ванільний аромат – 2-3 краплі

Інгредієнти для желейного шару

  • Желе Персик – 1 уп
  • Вода – 300 мл
  • Персики

Спосіб приготування

1. Готуємо желейний шар. Желатин заливаємо холодною водою, розмішуємо і залишаємо на 7-10хв, щоб він набух.

2. Тим часом, до сметани додаємо цукрову пудру та ванільний аромат і збиваємо на середній швидкості.

3. Набухлий желатин розтоплюємо в мікрохвильовці короткими імпульсами і додаємо до сметани. Ретельно все збиваємо.

4. В креманки викладаємо мус і ставимо в холодильник на 1-2години до повного застигання.

5. Тим часом нарізаємо персики тонкими слайсами. Можна брати консервовані.

6. На застиглий вершковий мус, викладаємо нарізані персики.

7. Зверху заливаємо персиковим желе і ставимо в холодильник на 1-2години.

На OBOZ.UA є й інші рецепти десертів:

  • Десерт з полуниці
  • Шоколадний десерт
  • Десерт без яєць та цукру
Источник материала
Поделиться сюжетом