7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Netflix запроваджує принцип «плати або згоджуйся на рекламу»
Netflix запроваджує принцип «плати або згоджуйся на рекламу»

Netflix запроваджує принцип «плати або згоджуйся на рекламу»

Першими відповідні повідомлення від стримінгового сервіса отримали британці та канадці.

Стримінгова платформа Netflix почала реалізувати раніше оголошений намір поступово відмовитися від її найдешевшої підписки без реклами за $11,99 на місяць. Користувачі в окремих країнах мають або платити більше, або дивитися фільми та серіали із рекламою, повідомило The Verge.

Відповідні повідомлення від компанії почали отримувати окремі глядачі стримінгового сервісу у Великій Британії та Канаді. Їм запропонували обрати новий тарифний план, з огляду на те, що останнім днем безкоштовного контенту без показу реклами перегляду визначили 13 липня.

Передплатникам доведеться обрати або рівень з підтримкою реклами за $6,99, або рівні без реклами за $15,49, або преміумплан 4K за $22,99.

Нагадаємо, торік Netflix припинив дію базової підписки для нових або постійних користувачів у Великій Британії, Канаді та США. Пізніше компанія оголосила про свої наміри скасувати цей план для діючих підписників, починаючи у другому кварталі з Канади та Великої Британії.

Так Netflix підштовхує своїх користувачів до тарифного плану з рекламою, як і більшість інших сервісів. Нещодавно в компанії заявляли, що хочуть запустити власну рекламну платформу.

  • Читайте також: Єврокомісія: політика Meta «плати за конфіденційність» суперечить закону «Про цифрові ринки»

Фото: попередження про завершення безкоштовного показу на Netflix без реклами / скриншот допису користувача Reddit

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Netflix
Источник материала
Поделиться сюжетом