7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Сподіваємося, скоро вийде»: Такер Карлсон стверджує, що йому нібито вдалося отримати дозвіл на інтерв'ю з Володимиром Зеленським
«Сподіваємося, скоро вийде»: Такер Карлсон стверджує, що йому нібито вдалося отримати дозвіл на інтерв'ю з Володимиром Зеленським

«Сподіваємося, скоро вийде»: Такер Карлсон стверджує, що йому нібито вдалося отримати дозвіл на інтерв'ю з Володимиром Зеленським

В Офісі президента поки що не коментували цю інформацію.

Американський ведучий Такер Карлсон, який раніше взяв інтерв’ю у російського диктатора Володимира Путіна, анонсував інтерв'ю з президентом Володимиром Зеленським. На сторінці у соцмережі X він написав, що йому нібито вдалося отримати на це дозвіл.

«Здається, ми отримали інтерв’ю Зеленського. Наші спроби тривали два роки, і особливо інтенсивно після інтерв’ю з Путіним у лютому. Суть полягає в тому, щоб надати американцям вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі. Сподіваємося скоро вийде», — написав Карлсон.

В Офісі президента цю інформацію поки не коментували. «Детектор медіа» звернувся до речника Зеленського Сергія Никифорова по коментар та очікує на його відповідь.

Раніше Карлсон заявляв, що кілька разів надсилав запит з проханням про інтерв'ю президенту України Володимиру Зеленському, і той начебто проігнорував його.

У Білому домі назвали інтерв’ю Такера Карлсона з Путіним непотрібним. Низка чинних і колишніх депутатів Європейського парламенту запропонували запровадити санкції проти Такера Карлсона.

ГУР також назвало інтерв’ю російського диктатора спецоперацією, спрямованою на Захід. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що Путін використав цю розмову, щоб озвучити для ширшої західної аудиторії свої пропагандистські тези про російське вторгнення, Україну та її історію, і продемонстрував, що Росія не зацікавлена ​​у змістовних переговорах.

Читайте також: 

  • Дві години брехні та марень: дебанкінг «нашумілого» інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону
  • «Найтупіше, що я чув»: Такер Карлсон прокоментував частину інтерв'ю з Путіним про так звану «денацифікацію»

У квітні Такер Карлсон також опублікував розмову з одним із головних ідеологів «русского мира» Олександром Дугіним. Ведучий заявив, що праці Дугіна не мають стосунку до вторгнення в Україну, і дав можливість ідеологу Кремля розповісти про загрози західного лібералізму і назвати Путіна «лідером, що захищає традиційні цінності».

Читайте також:

  • Як Такер Карлсон повторює меседжі російської пропаганди у своєму новому шоу 
  • Американський Соловйов. Які міфи про Україну поширює ведучий Fox News Такер Карлсон 

Фото: Getty Images

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом