Українська співачка Повалій підтримала війну в Україні та назвала порятунком наступ Росії
Українська співачка Повалій підтримала війну в Україні та назвала порятунком наступ Росії

Українська співачка Повалій підтримала війну в Україні та назвала порятунком наступ Росії

Таїсія Повалій з перших днів війни в Україні живе в РФ. Співачка відверто підтримує російську агресію і називає війну "спасінням" українського народу.

Народна артистка України Таїсія Повалій назвала Росію порятунком для своїх українських колег і додала, що згодом Київ просто їх би знищив. Таку заяву вона зробила в ефірі ютуб-шоу "СКАЖИНЕМОЛЧИ".

"Живучи в Києві, я розуміла, що нас просто знищують, і з кожним днем ​​все гірше і гірше стає навколо", — сказала співачка. Крім того, вона зізналася, що з 2014 року була змушена "затаїтися" і чекати коли щось зміниться.

Обіцянки Володимира Зеленського артистка назвала брехнею, а розум своїх колег по естраді "затуманеним". Водночас вона повідомила, що серед них було чимало тих, хто справді радий, коли президент Росії Володимир Путін оголосив про початок "спеціальної військової операції"

"Всі ці 8 років, з 2014 року, живучи в Києві, я сподівалася, що щось повинно відбутися. Не може так бути нескінченно. Ми чекали мінські погодження, що їх будуть виконувати. Виявилося нас просто обманули. Вони тоді відкрито сказали, що не збираються їх підписувати", — сказала співачка..

Нагадаємо, що Таїсія Повалій виїхала з України незадовго до початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року і відтоді мешкає в Російській Федерації. У березні цього року стало відомо, щоартистка отримала паспорт РФі вперше проголосувала на виборах президента Росії заявивши, що віддала свій голос за світле майбутнє нашої країни.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Таїсія Повалій отримала від СБУ підозру за трьома статтями.

Крім цього, Фокус писав, що Таїсія Повалій вперше висловилася про війну в Україні.

Источник материала
Поделиться сюжетом