7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Китайський автовиробник BYD відкрив перше підприємство у Південно-Східній Азії
Китайський автовиробник BYD відкрив перше підприємство у Південно-Східній Азії

Китайський автовиробник BYD відкрив перше підприємство у Південно-Східній Азії

Китайський автогігант BYD відкрив завод  у Таїланді - це перше підприємство компанії у Південно-Східній Азії.

Як зазначається на сайті автовиробника, це перше підприємство компанії у Південно-Східній Азії, передає Укрінформ.

На заводі, побудованому лише за 16 місяців, працюватиме близько 10 тисяч людей, а потужність виробництва становить до 150 тисяч машин на рік.

Повідомляється, що минулого року експорт електрокарів BYD зріс на понад 30% порівняно з 2022-м, сягнувши 243 тисячі одиниць.

У першій половині цього року BYD продала понад 1,6 мільйона електромобілів, що на 28% більше, ніж торік, при цьому понад 203 тис. машин, або майже вдвічі більше минулого року, були експортовані.

За даними автовиробника, електрокари BYD представлені у 88 країнах і регіонах світу, його виробничі потужності розташовані в Таїланді, Бразилії, Узбекистані та Угорщині.

Компанія також повідомила про випуск 8-мільйонного легковика-електрокара. При цьому, перший мільйонний автомобіль на новій енергії BYD збудувала лише три роки тому, у травні 2021-го.

«У майбутньому BYD продовжуватиме розширювати свою присутність на глобальному ринку, використовуючи свої передові технології та інноваційні продукти», - заявили у компанії.

Як повідомляв Укрінформ, найбільший у Китаї виробник електромобілів компанія BYD повідомила про зростання у другому кварталі продажів на 21%, що на тлі очікуваного зменшення поставок Tesla може дати їй змогу знову стати провідним у світі постачальником електромобілів.

Теги по теме
Китай Производство
Источник материала
Поделиться сюжетом