8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мариновані баклажани: на смак не відрізнити від грибів
Мариновані баклажани: на смак не відрізнити від грибів

Мариновані баклажани: на смак не відрізнити від грибів

Правильно замариновані баклажани та смак не будуть нічим відрізнятись від білих грибів. Це надзвичайно смачна закуска, що готується за лічені хвилини і точно стане однією з улюблених.

Фудблогерка Юлія Сенич в Instagram розповіла, як приготувати баклажани так, щоб вони були схожі на гриби. Ця страва ідеально пасуватиме до будь-якого столу.

Інгредієнти

  • Баклажани – 2 шт
  • Часник – 3-4 зуб
  • Цибуля – 1 шт
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Оцет 9% - 3 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Кріп – пучок
  • Коріандр

Спосіб приготування

1. Баклажани нарізаємо на крупні кубики. Обсмажуємо на добре розігрітій пательні на олії до золотистості.

2. Для маринаду змішуємо подрібнену цибулю і натираємо туди часник. Вливаємо олію та оцет, всипаємо цукор і сіль та перемішуємо.

3. Маринад змішуємо з підсмаженими баклажанами і за бажанням додаємо мускатний горіх.

4. В кінці додаємо подрібнений кріп і залишаємо в холодильнику мінімум на 1 годину, краще на ніч.

На OBOZ.UA є й інші рецепти закусок:

  • Закуска з лаваша
  • Закуска з лаваша з морквою по-корейськи
  • Закуска з грибним паштетом і ікрою
Источник материала
Поделиться сюжетом