Фонд гарантування виставляє на продаж актив банку «Конкорд»
Фонд гарантування виставляє на продаж актив банку «Конкорд»

Фонд гарантування виставляє на продаж актив банку «Конкорд»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж кредит банку «Конкорд» із заставним майном у Полтавській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ФГВФО.

"На аукціон виставляється актив АТ «АКБ «Конкорд», що ліквідується Фондом гарантування вкладів, – 11 липня у системі Prozorro.Продажі торгуватимуться права вимоги за кредитним договором, укладеним з юридичною особою", - йдеться у повідомленні.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банком оформлено комерційну нерухомість, земельні ділянки, транспорт (трактори і зернозбиральний комбайн) та основні засоби.

Серед заставного майна, зокрема: комплекс нежитлових будівель, загальною площею 1719,8 кв. м у селі Тукали Полтавської області; земельні ділянки загальною площею 67,9106 га в сільській раді Наріжанська, сільраді Горошинська, сільраді Пузирівська та сільраді Жовтнева Полтавської області.

У Фонді звернули увагу, що на продаж виставлено не заставне майно, а право стягнути з боржника заборгованість або заставне майно у судовому чи позасудовому порядку.

Початкова ціна лоту G16N026271 – 9,9 млн грн.

Торги проходитимуть за англійською моделлю аукціону.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів АТ «АКБ «Конкорд».

Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у травні виплатив вкладникам банків, що ліквідуються, понад 10 млн грн гарантованого відшкодування.

Теги по теме
Банк
Источник материала
loader
loader