Головний тренер збірної Англії звинуватив англійські медіа у зливі інформації про тактику збірної
Головний тренер збірної Англії звинуватив англійські медіа у зливі інформації про тактику збірної

Головний тренер збірної Англії звинуватив англійські медіа у зливі інформації про тактику збірної

Головний тренер збірної заявив, що медіа злили у мережу тактичну інформацію за дві години після того, як команда закінчила тренування

Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт звинуватив британські медіа у зливі інформації про тактику команди перед матчами Євро-2024. Про це пише talkSPORT.

«Ми намагаємося виграти футбольний турнір, а наші власні ЗМІ зливають тактичну інформацію за дві години після того, як ми закінчили тренування. Вони виправлять мене через те, що я сказав, що вони отримали її безпосередньо з табору, і, можливо, так воно й було, але як це допоможе команді?

Як допоможе команді те, що ми даємо швейцарцям, які, можливо, очікували, що ми гратимемо по-іншому, три дні на підготовку до того, що ми можемо зробити?

Я маю сказати про це, тому що нам доводиться працювати в такій ситуації. Це складно, важче, ніж має бути, але ми все одно рухаємось далі», — заявив Саутгейт.

Раніше перед матчем зі Швейцарією у чвертьфіналі Євро-2024 повідомлялось, що Англія буде грати із трьома центральними захисниками.

Читайте також: 

  • Суспільне та Megogo транслюватимуть матчі плейоф на УЄФА Євро-2024: де і коли дивитись
  • Оголосили коментаторів третього туру УЄФА Євро-2024

Фото: Вікіпедія 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Швейцария
Источник материала
loader
loader