Як у вашій улюбленій пекарні: готуємо круасани за 20 хвилин
Як у вашій улюбленій пекарні: готуємо круасани за 20 хвилин

Як у вашій улюбленій пекарні: готуємо круасани за 20 хвилин

Ковбаса додасть їм ще більше ситності та аромату. Такі круасани сподобаються кожному.

Круасани з ковбасою

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Дивіться, як приготувати круасани: відео

Приготування:

  1. На лист розмороженого тіста викладіть ковбасу та сир, за бажанням можна попередньо змастити тісто кетчупом чи майонезом.
  2. Накрийте зверху іншим шаром тіста та розріжте трикутниками. Закрутіть круасани та викладіть їх на деко.
  3. Змастіть жовтком, присипте кунжутом та відправте випікатись в розігріту до 180 градусів духовку на 15 – 20 хвилин.
Источник материала
loader
loader