Пеблінг у трендах: як ця нова модна практика робить стосунки міцнішими й до чого тут пінгвіни
Пеблінг у трендах: як ця нова модна практика робить стосунки міцнішими й до чого тут пінгвіни

Пеблінг у трендах: як ця нова модна практика робить стосунки міцнішими й до чого тут пінгвіни

Слово "пеблінг" походить з тваринного світу, а точніше від – пінгвінів Генту з Антарктиди. Суть цієї практики – дати партнеру відчути, що його цінують і люблять. Це також стосується друзів, сім'ї та навіть колег, з якими у вас хороші стосунки.

Що таке пеблінг і як він працює

Сама практика пеблінгу не є новою, але нещодавно вона дістала свою таку назву і стала вірусною в тіктоці. Суть у тому, що ви робите комусь невеликі подарунки, часто прості й недорогі, щоб показати, що ви думаєте про цю людину.

Цю практику можна робити віч-на-віч (пропонувати каву, улюблений шоколад, поділитися чимось смачненьким або проявити трохи турботи) або онлайн (надсилаючи меми, відео, фото чи зображення, щоб показати, що ви думаєте про когось).

ПеблінгУ пеблінгу важлива поміркованість та символізм / Фото freepik

При цьому "пінгвін не дарує просто так каміння, а присвячує час, щоб переконатися, що воно правильне", як пише Psychology Today. Це означає, що ви повинні ретельно вибирати те, що збираєтеся подарувати, і переконатися, що воно підходить тій людині.

І, увага, тут нема мови про любовні бомбардування чи вражання дорогими речами та екстравагантними подарунками. Тут мовиться про обмін "дрібницями, пов'язаними з моментами, які ви будете переживати один з одним, якими ви можете насолоджуватися або просто говорити про них".

Пеблінг почався з надсилання мемів як способу зв'язку з людьми. І він справді може зміцнити стосунки, тому що це схоже на надсилання повідомлення: "Я побачив це і подумав про тебе". Щоб це спрацювало якнайкраще, важливо пам'ятати, що саме подобається людині, яка вас цікавить.

Тобто щоб ті маленькі цікавинки, якими ви ділитеся, відбивали те, що ви приділяєте увагу і відчуваєте інтерес до людини. Також варто проявляти поміркованість, щоб не пригнічувати співрозмовника і не створювати завищених очікувань. Поміркованість є ключовою у цьому процесі.

Источник материала
loader
loader