Швидкі малосольні огірки з кунжутом та соєвим соусом: їсти можна через 30 хвилин
Швидкі малосольні огірки з кунжутом та соєвим соусом: їсти можна через 30 хвилин

Швидкі малосольні огірки з кунжутом та соєвим соусом: їсти можна через 30 хвилин

Якщо ви хочете дуже швидко приготувати смачні, пряні мариновані огірки, для пікантного смаку додайте соєвий соус і кунжут, вони нададуть страві особливий смак.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із соєвим соусом та кунжутом.

Інгредієнти:

  • 600 г огірків
  • 2 зуб. часнику (натерти на дрібну тертку або пропустити через прес)
  • 2 ст.л кунжуту
  • 2 ст.л яблучного оцту
  • 2 ст.л соєвого соусу
  • 2 ст.л олії
  • 1,5 ч.л солі
  • червоний мелений перець – на кінчику ножа (а взагалі додавайте за смаком)

Спосіб приготування:

1. Огірки поріжте на половинки, половинки ще на половинки. І розріжте на брусочки по 5-6 сантиметрів.

2. Викладіть огірки в миску, додайте сіль і перемішайте. Залиште на 15 хвилин і злийте з них рідину, що утворилася.

3. Додайте до огірків мелений перець, соєвий соус, оцет, олію, часник і кунжут, перемішайте, накрийте миску кришкою/плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Малосольні огірки із соєвим соусом
  • Гострі квашені огірки з часником
  • Консервовані огірки з гірчицею
Источник материала
Поделиться сюжетом