/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F106ed80e81933d74821e309704556cd2.jpg)
Швидкі малосольні огірки з кунжутом та соєвим соусом: їсти можна через 30 хвилин
Якщо ви хочете дуже швидко приготувати смачні, пряні мариновані огірки, для пікантного смаку додайте соєвий соус і кунжут, вони нададуть страві особливий смак.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F4bba4ffda62f5b651a6ef21a1ea4caf5.png)
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних маринованих огірків із соєвим соусом та кунжутом.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F0f88d8b96aad10c89b4da30b8b8971b4.png)
Інгредієнти:
- 600 г огірків
- 2 зуб. часнику (натерти на дрібну тертку або пропустити через прес)
- 2 ст.л кунжуту
- 2 ст.л яблучного оцту
- 2 ст.л соєвого соусу
- 2 ст.л олії
- 1,5 ч.л солі
- червоний мелений перець – на кінчику ножа (а взагалі додавайте за смаком)
Спосіб приготування:
1. Огірки поріжте на половинки, половинки ще на половинки. І розріжте на брусочки по 5-6 сантиметрів.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fc44fae218314a1f61009aaf778060eff.png)
2. Викладіть огірки в миску, додайте сіль і перемішайте. Залиште на 15 хвилин і злийте з них рідину, що утворилася.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Fec4f84b10ccc11d73055d8e1bc34a13e.png)
3. Додайте до огірків мелений перець, соєвий соус, оцет, олію, часник і кунжут, перемішайте, накрийте миску кришкою/плівкою і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Малосольні огірки із соєвим соусом
- Гострі квашені огірки з часником
- Консервовані огірки з гірчицею

