Зеленський запропонував Метью Макконагі підтримати платформу UNITED24
Зеленський запропонував Метью Макконагі підтримати платформу UNITED24

Зеленський запропонував Метью Макконагі підтримати платформу UNITED24

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з голлівудським актором Метью Макконагі та запропонував підтримати українську фандрейзингову платформу UNITED24.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зеленський запропонував Метью Макконагі підтримати платформу UNITED24 - Фото 1

Під час візиту до США Президент і перша леді Олена Зеленська зустрілися з Макконагі, його дружиною Камілою Алвес та першою леді Юти Еббі Кокс.

Зеленський наголосив на важливості збереження уваги до України та подякував американським зіркам за їхні зусилля та підтримку.

Президент повідомив про ситуацію на полі бою та в українських громадах, зокрема у Харкові, який перебуває під постійним російським повітряним терором.

Глава держави наголосив на українському баченні досягнення справедливого миру, основою якого є Формула миру.

Зеленський запропонував Макконагі підтримати українську фандрейзингову платформу UNITED24.

Як повідомляв Укрінформ, у травні Президент зустрівся з амбасадорами фандрейзингової платформи United24, які приїхали до Києва для участі в саміті з нагоди другої річниці її заснування. На зустрічі були присутні астронавт NASA Скотт Келлі, актор Міша Коллінз, футболісти Андрій Шевченко та Олександр Зінченко, оператор-постановник гурту Imagine Dragons Тай Арнольд, історик Сергій Плохій, кінорежисер і сценарист Даріус Мардер, режисер і кінопродюсер Даг Лайман.

Фото: president.gov.ua

Теги по теме
США Владимир Зеленский Голливуд
Источник материала
loader
loader