Момент вбивства Фаріон не зафіксований камерами, через відключення світла, - Зінкевич
Момент вбивства Фаріон не зафіксований камерами, через відключення світла, - Зінкевич

Момент вбивства Фаріон не зафіксований камерами, через відключення світла, - Зінкевич

Вчора, 19 липня, правоохоронні органи та швидка прибули на місце нападу на Ірину Фаріон максимально швидко. Про це розповів в ефірі КИЇВ24 депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

«Так сталося, що ми з Іриною Дмитрівною були сусідами. Жили через дім. Часто зустрічалися на вулиці, часто спілкувалися. Була використана зброя без глушника, весь район одразу став на вуха. Через 5 хвилин я був на місці.» - сказав Зінкевич.

У районі встановлено багато відеокамер, проте, коли відбулося вбивство, не було світла.

«Коли відбувся постріл, коли відбулося вбивство, можна так вже тепер говорити, не було світла в мікрорайоні.» - сказав депутат.

«Ми шукаємо, у кого були камери на акумуляторах. Є інформація, зібрана у голів ОСББ і передана правоохоронним органам. На жаль не так, як хотілося, бо з виключенням світла ми це не передбачили, але інформація надається.» - додав Ігор Зінкевич.

Слідство дізналось і про те, що підозрюваний кілька днів перебував біля будинку Ірини Фаріон.

“Про цього чоловіка наразі нічого не відомо. Ми намагаємось встановити, що це за люди були, чи людина. Дійсно, ми можемо підтвердити, що кілька днів ця людина знаходилась в цьому одязі, який ви бачили у ЗМІ. Ця людина дійсно знаходилась біля будинку Ірини Фаріон у визначений час”, – розповів очільник МВС Ігор Клименко.

За даними Ігоря Зінкевича,  камерам вдалося зафіксувати цю людину, на неї вказали люди. Цей чоловік наразі є підозрюваним.

Що відомо про замах

Вчора, 19 липня, у Львові на вулиці Масарика підстрелили мовознавицю Ірину Фаріон, внаслідок чого вона потрапила в лікарню в критичному стані.

На місці події працювали оперативники карного розшуку, криміналісти і співробітники всіх служб поліції.

Близько 20 години у відділення невідкладної медичної допомоги лікарні Св. Пантелеймона поступила пацієнтка Ірина Фаріон. У критичному стані з ознаками відкритого проникаючого вогнепального поранення голови. Жінка перебувала у глибокій мозковій комі. Пацієнтці одразу проведена компʼютерна томографія всього тіла і пацієнтку взято в операційну.

Але, на жаль, попри зусилля медиків жінка померла у лікарні.

Момент вбивства Фаріон не зафіксований камерами, через відключення світла, - Зінкевич - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Источник материала
loader
loader