Українці готують унікальні чіпси з овочів та фруктів
Українці готують унікальні чіпси з овочів та фруктів

Українці готують унікальні чіпси з овочів та фруктів

Український бренд hi Snack сушить здорові фруктові та овочеві чіпси, які майже не втрачають корисні елементи у процесі переробки. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Засновник бренду Олександр Янов говорить, що ідея створення hi Snack виникла завдяки його дітям, яким особливо подобалися висушені апельсинові дольки. Це надихнуло Олександра на відкриття власного виробництва смачних висушених фруктів.

“На початку, при виборі асортименту для hi Snack, ми поставили собі мету – зробити найсмачніше сушене яблуко у світі!”, – говорить Олександр. 

Процес створення ідеального продукту включав численні експерименти, дегустації та пошук нових методів переробки. Нарізка різними ножами, випробування різних ширин та методів сушіння привели до того, що зараз команда повністю задоволена результатом, адже отримує ідеально тонкі, хрусткі та смачні чипси.

Особливістю сушених фруктів є те, що вони зберігають більшість корисних елементів, додає Олександр.

Сушені яблука містять вітаміни А, К, Н, РР, групи В, а також калій, мідь, залізо, магній, натрій, фосфор, марганець, йод, клітковину, антиоксиданти та природні цукри. Це робить чипси ідеальним перекусом для будь-якої нагоди – після тренування, у школі, в офісі чи в дорозі.

Зараз hi Snack виробляє чіпси не тільки з яблук, а і з інших фруктів та овочів – ананасів, ківі, буряку, апельсинів, полуниць, кокосів, груш та гарбузів. 

Всі вони виготовляються з добірних соковитих фруктів та овочів, без доданого цукру, барвників чи консервантів, що забезпечує натуральність та мінімум калорій.

“Це справа кохання до здорових солодощів і смаколиків. Ми створили hi Snack для тих, хто цінує натуральні та корисні продукти”, — каже Олександр.

До речі, hi Snack особливо свідомий щодо відходів та екологічності виробництва. Залишки сировини, які не відповідають нормам зовнішнього вигляду, передаються на потреби кондитерської галузі, для виготовлення йогуртів та косметики.



Перегляди: 0
Источник материала
loader
loader