Мімозу можна подавати й до святкового, і до буденного столу. Вам точно сподобається кінцевий варіант страви.
Рецепт салату Мімоза
- Час: 20 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Заздалегідь запечену картоплю, відварені яйця та твердий сир натріть на грубій тертці.
- Копчену рибу розберіть та розділіть руками на волокна. Не забудьте видалити кісточки.
- Для соусу змішайте майонез та солодкий чилі.
- Сформуйте салат за допомогою кільця: викладіть шарами картоплю, рибу, порізаний айсберг, терті яйця та сир. Кожен шар змащуйте соусом.
- Залиште салат у кільці на годину, аби він просочився.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику без варіння.